Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyrkiske grønne bønner




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
225grgrønne bønner ferske renset
1,25dlvalnøtter
2dlbrødsmuler fra bakepulverbrød
1feddhvitløk
0,5stksitron, saften
1håndfull(er)persille
0,25tssalt
Litt pepper
Olivenolje.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Nøtter
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tyrkiske grønne bønner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166,76188,13Kcal
Protein5,195,85gram
Karbohydrat10,6712,04gram
Kostfiber3,604,06gram
Fett10,6812,05gram
Mettet fett1,131,27gram
Salt0,490,56gram
Pris på oppskriftenKr 10,08Kr 11,37Kroner
Hele oppskriften veier451 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp en gryte med vann.

Bland først valnøtter, brødsmuler, hvitløk, sitronsaft, persille, salt og pepper i en mikser. Kjør det til jevn blanding. Hell i olivenolje mens det kjører til saus konsistens.

Bønnene kokes i vannet i ca 4 minutter. Hell av vannet og server bønnene med sausen over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Karen Tripp
(Intern: 7299)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Candida
Land: Tyrkia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.