Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyttebærkake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grsmør
4,5dlhvetemel
1,5dlsukker
1ssbakepulver
1stkegg
2dltyttebærsyltetøy

Dryss:

1,5dlhavregryn
50grsmør
1dlsukker
1tsvaniljesukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Tyttebærkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier386,763 948,59329,05Kcal
Protein4,3144,003,67gram
Karbohydrat52,21533,0344,42gram
Kostfiber1,7718,071,51gram
Fett17,46178,2614,85gram
Mettet fett10,65108,739,06gram
Salt0,636,480,54gram
Pris på oppskriftenKr 3,13Kr 31,96Kr 2,66.-
Hele oppskriften veier1 021 totalt1 021 pr porsj85 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker



Forvarm stekeovnen til 200 C. Smøret smuldres i melet sammen med sukker og bakepulver. Tilsett egget og elt sammen.

Fordel deigen utover en smurt 20 x 30 cm langpanne. Jevn syltetøyet ut over deigen. Bland sammen drysset, og fordel det jevnt utover kaken. Stek kaken i ca 25-30 minutter, eller til kaken er gyllenbrun og gjennomstekt. Avkjøl i formen og del i biter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske kjøkken
(Intern: 8977)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.