Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyttebærkompott




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grTyttebær
100grråsukker eller melis
1dlvann.
1ssSitronsaft


Annonse


Næringsdeklarasjon for Tyttebærkompott med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,89463,98Kcal
Protein0,351,44gram
Karbohydrat26,32108,18gram
Kostfiber1,807,40gram
Fett0,291,19gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,030,14gram
Pris på oppskriftenKr 3,70Kr 15,21Kroner
Hele oppskriften veier411 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tyttebærene skylles. Vannet kokes opp med sukker og sitronsaft. Oppi has tyttebærene, der kokes med et øyeblikk. Kompotten skummes og avkjøles. Trekker noen timer før anvendelsen.

Kan gjemmes flere dager - tildekket - i kjøleskap.

Anvendes til viltretter, posteier og stekt fjærkre.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 24144)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tyttebærgelé 1.Tyttebærgelé 1.
Denne retten har 79,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.