Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Tyttebærkrem

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 5386 lesere! 5386 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2dlmelk
2dlfløte
1dlrørte tyttebær
1dlknuste kavringer
1tsvaniljesukker
2sssukker
5plate(r)gelatin oppløst
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Tyttebærkrem er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Pisk fløten med vaniljesukkeret. Tilsett melken, tyttebær, kavringer og sukker. Rør så inn den oppløste gelatinen. Helles i skål og settes til avkjøling.

Server når den er stivnet.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 219,92217,3510,9 %
Fett: 13,7613,60 gr19,4 %Fett56,31 %
Protein: 3,393,35 gr6,7 %Protein6,16 %
Karbo: 20,2119,97 gr6,7 %Karbo36,75 %
Fiber: 0,840,83 gr2,8 %Fiber0,76 %
Mettet fett: 8,638,53 gr42,6 %
Salt: 0,100,10 gr1,9 %
Hele oppskriften veier 593 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,53 .-
Pris 6 porsjonerKr. 26,86 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 4,48.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Trollkrem 1 hos oss.Les mer om Iskake med tyttebær hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967150



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser