Tyttebærkrem


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlmelk
2dlfløte
1dlrørte tyttebær
1dlknuste kavringer
1tsvaniljesukker
2sssukker
5plate(r)gelatin oppløst


Fremgangsmåte:

Pisk fløten med vaniljesukkeret. Tilsett melken, tyttebær, kavringer og sukker. Rør så inn den oppløste gelatinen. Helles i skål og settes til avkjøling.

Server når den er stivnet.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967150)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 224,89 Kcal
Protein 3,27 g
Fett 13,99 g
Karbo 21,23 g
Pris 4,51.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!