Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Tyttebærkrem

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 5718 lesere! 5718 lesere
Tyttebærkrem har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 219,92 kcal ......Protein: 3,39 g ......Fett: 13,76 g ......Mettet fett: 8,63 g
Karbohydrater: 20,21 g ......Kostfiber: 0,84 g .....Natrium: 39,02 mg .......Pris: 4,53 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlmelk
2dlfløte
1dlrørte tyttebær
1dlknuste kavringer
1tsvaniljesukker
2sssukker
5plate(r)gelatin oppløst
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse


Fremgangsmåte:

Pisk fløten med vaniljesukkeret. Tilsett melken, tyttebær, kavringer og sukker. Rør så inn den oppløste gelatinen. Helles i skål og settes til avkjøling.

Server når den er stivnet.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 219,92217,3510,9 %
Fett: 13,7613,60 g19,4 %Fett56,31 %
Protein: 3,393,35 g6,7 %Protein6,16 %
Karbo: 20,2119,97 g6,7 %Karbo36,75 %
Fiber: 0,840,83 g2,8 %Fiber0,76 %
Mettet fett: 8,638,53 g42,6 %
Salt: 0,100,10 g1,9 %
Hele oppskriften veier 593 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.4,53 .-
Pris 6 porsjonerKr. 26,86 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 4,48.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Tilslørte bondegutter hos oss.Les mer om Tyttebærfromasj 3 hos oss.Les mer om Trollkrem 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967150



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen