Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyttebærsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grtyttebær
2,5litervann
0,5stksitron, skallet
litt hel kanel
sukker
1sspotetmel, toppet


Annonse


Næringsdeklarasjon for Tyttebærsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier8,5664,65Kcal
Protein0,120,91gram
Karbohydrat1,4711,10gram
Kostfiber0,654,91gram
Fett0,100,76gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,00Kr 7,55Kroner
Hele oppskriften veier3 021 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bærene koker med vannet, det tynt skrelte sitronskallet og kanelen i 20 minutter. Siles. Jevnes med potetmel blandet ut i litt kaldt vann og tilsettes sukker etter smak. Suppen må ikke koke etter at den er jevnet.

Suppen kan garneres med epler eller pærer i terninger. Fruktterningene må da koke med suppen de siste 5 minuttene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7174)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.