Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyttebærsuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2litervann
1litertyttebær
2stkepler
2dlsukker
2sspotetmel
kremfløte


Annonse


Næringsdeklarasjon for Tyttebærsuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37,29111,17Kcal
Protein0,160,48gram
Karbohydrat8,4425,16gram
Kostfiber0,862,56gram
Fett0,130,39gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,39Kr 4,14Kroner
Hele oppskriften veier2 981 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet med bær og eplebiter. Ha i sukker. Rør potetmel ut i litt kaldt vann og tilsett suppen når eplene er kokt møre. Kok opp.

Server suppen kald eller lun, med pisket kremdott og krumkaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13517)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.