Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tyttebærsuppe 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2literVann
0,75kgtyttebær
0,5kgpærer
sukker etter smak
50grpotetmel
sitronskall
kanel


Annonse


Næringsdeklarasjon for Tyttebærsuppe 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier20,93112,32Kcal
Protein0,231,23gram
Karbohydrat3,9321,09gram
Kostfiber1,477,89gram
Fett0,150,81gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,76Kr 9,45Kroner
Hele oppskriften veier3 220 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vannet settes på platen med bærene, som i forveien er skylte, med kanel og sitronskall og koker ½ time, deretter det siles.

Suppen settes atter på ilden, jevnes med potetmelet, utrørt i litt kaldt vann, og søtes.

Pærene er imidlertid skrelllede, skåret i stykker og kokt i ganske litt vann og sukker. De helles i suppen, som serveres med bakte loffterninger eller små kavringer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 24147)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.