Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Uer purrerisotto



Uer purrerisotto oppskrift.
Fotograf: Alf Børjesson

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800gruerfilet i 4 stk
1stk storstor purre
2feddhvitløk
5ssolivenolje
500grris, langkornet
10dlgrønnsaksbuljong
Ca 1,5dlhvitvin
salt og pepper

Tilbehør:

Sitronskiver, sort kaviar, rømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Uer purrerisotto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,77791,91Kcal
Protein6,5445,13gram
Karbohydrat14,4399,57gram
Kostfiber0,443,04gram
Fett2,9320,22gram
Mettet fett0,443,04gram
Alkohol0,52 %
Salt0,302,05gram
Pris på oppskriftenKr 3,92Kr 27,05Kroner
Hele oppskriften veier2 760 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Surr purreringer og finhakket hvitløk i olje. Dryss i ris og la surre noen minutter. Tilsett buljong så det dekker. Etter hvert som buljongen koker inn tilsetter du mer.
Følg koketiden på rispakken. Legg fisken over risen når den nesten er ferdig.
Dryss over salt og hvit pepper og kok til fiskefiletene er ferdige.
Serveres med sitron, kaviar og rikelig med rømme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23646)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Uer purrerisotto.Uer purrerisotto.
Denne retten har 114,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.