Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Uersgryn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1kglettsaltet uer renset i
serveringsstykker
1,5litervann
50grhavregryn
1kgskrelte poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Uersgryn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier51,11287,07Kcal
Protein5,6631,79gram
Karbohydrat4,6626,17gram
Kostfiber0,553,09gram
Fett0,975,45gram
Mettet fett0,160,90gram
Salt0,080,46gram
Pris på oppskriftenKr 2,78Kr 15,61Kroner
Hele oppskriften veier3 370 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut fisken hvis den er veldig salt.Kok opp vann, ha i gryn og poteter. La det koke til potetene er nesten kokt. Legg fisken i suppen og la den trekke til den er ferdig. Flatbrød og smør passer til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15015)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.