Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Uersodd




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Kok litt havregryn og noen skrelte poteter i vann. Legg enten saltede og så utvannede eller tørkede uerskiver oppi vannet like før potetene er kokt. Ueren må skrapes fri for skjell før den legges i suppen.
Fisken og poteten spises med flatbrød og suppen ved siden av.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18348)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.