Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Uersodd fra Stjernøy




Ingredienser

Uer


Annonse


Fremgangsmåte:

Uersodd er den beste middagsmaten man kan ønske seg. Den består av uer som er skrapet, vasket og skåret i passe tykke skiver. Disse kokes i lettsaltet vann. Når de er ferdig, tar man dem opp og holder dem varme.

Vask potetene, skrell dem og skjær dem i to. Ha potetene, godt med løk, småsnittet kålrot og en neve havregryn i fiskekraften. Når potetene er kokte, legges uerskivene forsiktig ned i gryten. Suppen får et lite karvedryss før den serveres med vannkake eller flatbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13577)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.