Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Uersuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlbyggryn
300grkålrot
300grgulrot
500grpoteter, små
1,33litervann
2tssalt
1stk storløk
1kgfersk uer
1tseddik 7 %
malt hvit pepper
1sspersille eller gressløk, finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Uersuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier49,50227,22Kcal
Protein5,2524,10gram
Karbohydrat4,8022,03gram
Kostfiber0,964,41gram
Fett0,823,76gram
Mettet fett0,140,64gram
Salt0,462,10gram
Pris på oppskriftenKr 2,82Kr 12,94Kroner
Hele oppskriften veier3 672 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg grynene i bløt i kaldt vann over natten. Kok i bløtevannet i ca 30 minutter.

Skrell og vask kålroten, gulrøttene og løken, før de skjæres i 6 mm terninger. Skrell og vask potetene som skal være hele.

Kok opp vann og tilsett salt. Kok potetene i ca 15 min. Tilsett røttene og løken, og la det hele trekke til alt er kokt, ca 10 min.

Tilsett fisken som er delt i store biter, og la den trekke til den er såvidt gjennomtrukket, ca 8 minutter.

Suppen smakes til med eddik, pepper og persille eller gressløk.

Til suppen serveres flatbrød og smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7156)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.