Ungarsk gulasj

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300groksekjøtt benfritt
200grbenfritt bogflesk
4stkløker
2sssmør eller margarin
Ca 1,5sspaprikapulver
2stkgrønne paprikaer
1stkrød paprika
1tssalt
1krmsvart eller hvit pepper
1tsmerian
1tskarve
2feddhvitløk
Ca 5sstomatpuré eller chilisaus

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Skrell og hakk løken. Fres den i smøret sammen med paprikapulver i en gryte. Skyll og rens paprikaene, skjær dem i store biter og ha dem i gryten. Stek en stund, hell så paprikaen og løken over i en bolle.

Legg kjøttet i gryten og brun det til det har fått din farge. Tilsett løken og paprikaen igjen og la alt frese en stund.

Krydre med salt, nymalt pepper, merian og karve. Rør om og hell på 3 dl vann. La alt småkoke under lokk på svak varme i 15 minutter.

Tilsett presset eller finhakket hvitløk og tomatpuré. La retten koke i ytterligere 10 minutter til kjøttet kjennes mørt. Smak til og krydre eventuelt mer.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 98,49 Kcal
Protein 9,39 g
Fett 4,79 g
Karbo 3,63 g
Pris 7,32.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 25276 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,3 poeng totalt (av max 6) fra 6 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10435)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ungarn
Nasjonal/tradisjonsrett Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!