Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Ungarsk gulasj

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 24065 lesere! 24065 lesere
Ungarsk gulasj har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 98,49 kcal ......Protein: 9,39 g ......Fett: 4,79 g ......Mettet fett: 2,57 g
Karbo: 3,63 g ......Kostfiber: 1,65 g .....Natrium: 267,28 mg .......Pris: 7,32 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300groksekjøtt benfritt
200grbenfritt bogflesk
4stkløker
2sssmør eller margarin
Ca 1,5sspaprikapulver
2stkgrønne paprikaer
1stkrød paprika
1tssalt
1krmsvart eller hvit pepper
1tsmerian
1tskarve
2feddhvitløk
Ca 5sstomatpuré eller chilisaus
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ungarn
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Skrell og hakk løken. Fres den i smøret sammen med paprikapulver i en gryte. Skyll og rens paprikaene, skjær dem i store biter og ha dem i gryten. Stek en stund, hell så paprikaen og løken over i en bolle.

Legg kjøttet i gryten og brun det til det har fått din farge. Tilsett løken og paprikaen igjen og la alt frese en stund.

Krydre med salt, nymalt pepper, merian og karve. Rør om og hell på 3 dl vann. La alt småkoke under lokk på svak varme i 15 minutter.

Tilsett presset eller finhakket hvitløk og tomatpuré. La retten koke i ytterligere 10 minutter til kjøttet kjennes mørt. Smak til og krydre eventuelt mer.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 98,49323,1816,2 %
Fett: 4,7915,72 g22,5 %Fett43,77 %
Protein: 9,3930,81 g61,6 %Protein38,13 %
Karbo: 3,6311,91 g4,0 %Karbo14,74 %
Fiber: 1,655,41 g18,0 %Fiber3,35 %
Mettet fett: 2,578,43 g42,2 %
Salt: 0,672,19 g43,9 %
Hele oppskriften veier 1312,55 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,32
Pris 4 porsjonerKr. 96,08Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 24,02Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Niku Jaga - kjøtt og poteter hos oss.Les mer om Marengogryte med storfekjøtt hos oss.Les mer om Kjøttgryte fra Burgund hos oss.