Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Ungarsk gulasj

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 5 poeng. 5 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 7,33 Kcal: 98,70 Fett: 4,80 gr Protein: 9,41 gr Karbo: 3,64 gr
Mettet fett: 2,58 gr Kostfiber: 1,65 gr Salt av natrium: 0,52 gr
Oppskriften har hatt 22642 lesere! 22642 lesere

Ingredienser

Porsjoner
300groksekjøtt benfritt
200grbenfritt bogflesk
4stkløker
2sssmør eller margarin
Ca 1,5sspaprikapulver
2stkgrønne paprikaer
1stkrød paprika
1tssalt
1krmsvart eller hvit pepper
1tsmerian
1tskarve
2feddhvitløk
Ca 5sstomatpuré eller chilisaus
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater14,75 prosent
Protein38,13 prosent
Fett43,76 prosent
Kostfiber3,34 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 96,06

Pris pr porsjon

Kr 24,02
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ungarn
Nasjonal/tradisjonsrett

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i biter. Skrell og hakk løken. Fres den i smøret sammen med paprikapulver i en gryte. Skyll og rens paprikaene, skjær dem i store biter og ha dem i gryten. Stek en stund, hell så paprikaen og løken over i en bolle.

Legg kjøttet i gryten og brun det til det har fått din farge. Tilsett løken og paprikaen igjen og la alt frese en stund.

Krydre med salt, nymalt pepper, merian og karve. Rør om og hell på 3 dl vann. La alt småkoke under lokk på svak varme i 15 minutter.

Tilsett presset eller finhakket hvitløk og tomatpuré. La retten koke i ytterligere 10 minutter til kjøttet kjennes mørt. Smak til og krydre eventuelt mer.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kjøttgryte fra Burgund hos oss.Les mer om Kjøtt- og grønnsakgryte hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10435



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen