Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ungkarssuppe fra Tregde




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litersaft
1sspotetmel
sukker
4skive(r)loff
1ssmeierismør
litt kanel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ungkarssuppe fra Tregde med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87,44261,45Kcal
Protein1,344,01gram
Karbohydrat15,7947,21gram
Kostfiber0,371,11gram
Fett2,026,04gram
Mettet fett1,193,56gram
Salt0,150,46gram
Pris på oppskriftenKr 0,97Kr 2,90Kroner
Hele oppskriften veier1 196 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp saften, spe med litt vann dersom den er for sterk og smak til med sukker. Rør ut potetmelet i litt kaldt vann og ha det i kokekaret under omrøring.
Kutt loffskivene i små terninger, rist dem i smøret og dryss over med litt sukker og kanel.
Legg de sprø loffterningene i den varme suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14189)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.