Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ura maki med krabbe



Ura maki med krabbe oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Sushi har blitt populært å lage hjemme til fredagskosen og kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det ura maki med spicy krabbefyll og mango på menyen.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
krabbeskall, fylt
8dlsushiris
2sssukker
1tssalt
6ssriseddik
1tschili, rød
1tsingefær, frisk
1tshvitløk
1sskoriander, frisk
1sslimesaft
1ssolivenolje
1stkmango
6stknoritang
1dlsesamfrø
bambusmatte
plastfolie

Tilbehør

soyasaus, lys
wasabi
ingefær, syltet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sesam
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ura maki med krabbe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier177,91484,94Kcal
Protein3,288,94gram
Karbohydrat29,8281,28gram
Kostfiber1,834,99gram
Fett4,6512,67gram
Mettet fett0,681,85gram
Salt1,845,02gram
Pris på oppskriftenKr 8,13Kr 22,16Kroner
Hele oppskriften veier1 090 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok ris slik framgangsmåten i oppskriften sushiris forklarer, eller følg anvisning på pakken. Rør sukker og salt i riseddik til alt er oppløst. Ha eddikblandingen over risen når den er avkjølt og vend forsiktig inn. Pass på at risen ikke blir for fuktig, vend derfor inn bare litt om gangen. Finhakk chili, ingefær, hvitløk og koriander.
Bland krabbekjøttet med chili, ingefær, hvitløk, koriander, limesaft og olivenolje. Skrell mango og skjær i strimler.
Dekk bambusmatten med plastfolie.
Del noriark i to og legg den ene halvdelen på bambusmatten med den ruglete siden opp. Fukt hendene så risen ikke kleber, og fordel ris jevnt utover noritangen med fingrene. Snu noritangen så risen blir liggende ned mot plastfolien.
Legg en stimle mango og litt krabbeblanding langs midten av noritangen.
Rull sammen til en fast rull ved hjelp av bambusmatten, som om det var en rullekake, og klem godt sammen.
Når makirullen er ferdig legger du den i kjøleskap mens du lager ferdig resten. Rull makirullene i sesamfrø.
Skjær hver rull i to, og del så videre i to og to til du har fått åtte biter.
Server makibitene med soyasaus, wasabi og ingefær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31160)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ura maki med krabbe.Ura maki med krabbe.
Denne retten har 177,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbemaki med mango og agurk.Krabbemaki med mango og agurk.
Denne retten har 117,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.