Aktuelt akkurat nå!
Rabarbra...Sommermat...Selskapsmat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Urtebakt steinbitfilet

Bilde av Urtebakt steinbitfilet.
Fotograf: Vita Hjertego

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 9stkpoteter
1stkaubergine
Ca 1,5ssfrisk timian, hakket
Ca 1,5ssfrisk rosmarin, hakket
Ca 4ssVita hjertego’ olje
600grsteinbitfilet
100grVita hjertego’ margarin
2ssgriljermel
3sspersille, hakket
Ca 2,5ssgressløk, hakket
1dashPepper
1dashSalt

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 108,06 Kcal
Protein 5,79 g
Fett 5,5 g
Karbo 8,18 g
Pris 6,34.- kr

Fremgangsmåten:

Kutt potetene i båter. Vend dem i krydder, urter og olje. Bak dem i ovnen på 200 oC i ca 20-25 min.
Del auberginen i halve skiver og stek dem lett i stekepannen.
Rør Vita hjertego’ margarin sammen med griljermel, persille, gressløk, salt og pepper. Sett inn filetene med urtemargarinen, og legg dem i en ildfast form. Bak filetene i ovn på ca 200 oC i 10-12 minutter.

Det kan være lurt å legge fisken sammen med potetene når de er stekt halvveis, slik at poteter og fisk blir ferdig samtidig.
Server fisken på en seng av poteter og auberginer. Hell gjerne saus fra den ildfaste formen over fisken.

Dersom du ønsker å pynte retten litt ekstra kan du steke tynne strimler med sellerirot i Vita hjertego’ olje, og dandere dette på toppen av retten.

Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den bakte fisken.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Vita Hjertego
Oppskriften har hatt 10690 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 24328)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!