Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Urtebakt steinbitfilet

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,29 Kcal: 109,04 Fett: 5,52 gr Protein: 5,82 gr Karbo: 8,34 gr
Mettet fett: 0,88 gr Kostfiber: 1,36 gr Salt av natrium: 0,09 gr
Oppskriften har hatt 9376 lesere! 9376 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 9stkpoteter
1stkaubergine
Ca 1,5ssfrisk timian, hakket
Ca 1,5ssfrisk rosmarin, hakket
Ca 4ssVita hjertego’ olje
600grsteinbitfilet
100grVita hjertego’ margarin
2ssgriljermel
3sspersille, hakket
Ca 2,5ssgressløk, hakket
Pepper
Salt
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater30,59 prosent
Protein21,34 prosent
Fett45,56 prosent
Kostfiber2,49 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 151,42

Pris pr porsjon

Kr 37,86
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Vita Hjertego
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Urtebakt steinbitfilet.

Fremgangsmåte:

Kutt potetene i båter. Vend dem i krydder, urter og olje. Bak dem i ovnen på 200 oC i ca 20-25 min.
Del auberginen i halve skiver og stek dem lett i stekepannen.
Rør Vita hjertego’ margarin sammen med griljermel, persille, gressløk, salt og pepper. Sett inn filetene med urtemargarinen, og legg dem i en ildfast form. Bak filetene i ovn på ca 200 oC i 10-12 minutter.

Det kan være lurt å legge fisken sammen med potetene når de er stekt halvveis, slik at poteter og fisk blir ferdig samtidig.
Server fisken på en seng av poteter og auberginer. Hell gjerne saus fra den ildfaste formen over fisken.

Dersom du ønsker å pynte retten litt ekstra kan du steke tynne strimler med sellerirot i Vita hjertego’ olje, og dandere dette på toppen av retten.

Ha gjerne Vita Pro.aktiv margarin over den bakte fisken.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Steinbit i urte- og hvitløksmarinade hos oss.Les mer om Steinbitpapilote med varmt estragonsmør og fennikelkompott hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:24328



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen