Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Urtekaker:




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1dlgrønne blad, skylles,
(forvelles), hakkes
1stkegg, sammenpisket
1dashsalt
1porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Urtekaker: med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,13308,37Kcal
Protein4,1710,28gram
Karbohydrat11,4528,22gram
Kostfiber1,042,56gram
Fett6,7316,59gram
Mettet fett1,964,83gram
Salt0,471,17gram
Pris på oppskriftenKr 3,38Kr 8,33Kroner
Hele oppskriften veier246 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bladene blandes i det sammenvispede egget, smakes til med salt. Stekes som lapper i soyaolje eller smør i stekepanne, Serveres med stekte poteter og bacon- eller pølsebiter eller selvstendig sammen med grovt (hjemmebakt) brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Soppforeningen
(Intern: 15566)
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.