Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Uskubea etter Cajsa Warg




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Man tager følgende: 1 lodd av hver av anis, fennikel, koriander, rød kanel, kardemomme, 3/4 lodd muskatblomme, 1/2 lodd av hver av nellik, fiolrot, lakrisrot, dill og isop. De støtes og legges i 2 kanner brennevin, siden legges i 1/2 lodd safran, 1/2 skålpund rosiner, 1/2 skålpund dadler eller fikener, la stå i 8 dager, filtrer, søt etter smak.

lodd=13,3 g
skålpund=425 g
kanne=2 2/3 l

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bente Ingdal
(Intern: 16104)
Kategori: Likør
Land: Sverige
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Johannesurtlikør.Johannesurtlikør.
Denne retten har 256,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 33,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.