Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vår/sommersalat




Ingredienser

4 porsjoner

1/2 liter unge prestekrageblad og noen blomster
1/2 liter løvetannblad og noen blomsterknopper
1/4 l fiolblad og blomster
1/4 l syreblader, gjerne med gaukesyreblomster
2 ss krysantemum kronblader, evt også hakkede blad

Dressing:
1,25 dl olivenolje eller norsk kaldpresset rapsolje
3 ss sitronsaft
1 ts sterk sennep
3 ts kapers, hakket/knust (gjerne kapers av prestekrageknopper)
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Alt blandes sammen.

Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon om programmene kan du gå på denne siden Naturens Verden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norsopp AS
(Intern: 100047)
Kategori: Salat
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.