Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vårruller med Hoi sin-saus



Vårruller med Hoi sin-saus oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Vi lager ofte vårruller hjemme og dette er bare en av variantene. Sauser er det gøy å eksperimentere med.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkrispapirIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
16stkscampi
1feddhvitløk
1tschilipulver
1tssalt
2ssolje
1stkhodesalat
0,5stkagurk
1dlrisvermecelli
0,5bunt(er)mynte
0,5potte(r)koriander
1kvist(er)thaibasilikum

Hoi sin-saus:

1dlHoi sin-saus
1ssfishsauce
1sskatjap manis søt soyasaus
2tssesamolje
0,25dlvann
1tsrevet ingefær
1feddhvitløk, hakket
1tshakket fersk chili
1sshakket koriander
2sshakkede jordnøtter evt. peanøtter
1sssprøstekt løk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Peanøtter
Sesam
Skalldyr
Soya
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Vårruller med Hoi sin-saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110,88250,87Kcal
Protein5,4312,29gram
Karbohydrat8,4519,12gram
Kostfiber1,763,98gram
Fett5,7613,03gram
Mettet fett0,451,02gram
Salt2,184,92gram
Pris på oppskriftenKr 11,83Kr 26,77Kroner
Hele oppskriften veier905 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

De fleste ingrediensene må du kjøpe i vietnamesiske/orientalske butikker.

Skrell scampiene og ta ut tarmen. Mariner dem med hakket hvitløk, chili og salt. Stek dem i olje i 1 minutt på hver side.

Legg rispapirene i varmt vann i 30 sekunder, til de mykner. Legg dem så på kjøkkenbenken hver for seg.

Vask salatbladene og strimle dem opp. Agurken strimles. Legg risvermecelli i varmt vann til de svulmer opp, hell vannet av disse og press dem tørre.

Rens alle urtene og grovhakk dem. Legg til salat, agurk og risvermecelli på rispapiret og ha på to stekte scampi. Dryss med urter og rull rispapiret stramt rundt ingrediensene til en vårrull. Brett ut kantene slik at alt holdes i rullen. La det stå og hvile i 10 minutter før de deles i to og serveres med mer salat, litt bønnespirer og Hoi sin-saus.

Hoi sin-sausen anrettes i en bolle. Bland ingrediensene godt. Tilsett sprøstekt løk og hakkede nøtter til slutt..

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12713)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Kina
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vårruller med Hoi sin-saus.Vårruller med Hoi sin-saus.
Denne retten har 110,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.