Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vafler fra Oppdal




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5litermelk
0,5litersaup
400grgrynmel
0,5tssalt
0,25tsnatron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Vafler fra Oppdal med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier114,081 602,2566,76Kcal
Protein4,8768,402,85gram
Karbohydrat20,50287,9212,00gram
Kostfiber2,1630,341,26gram
Fett0,9212,920,54gram
Mettet fett0,466,460,27gram
Salt0,375,190,22gram
Pris på oppskriftenKr 1,48Kr 20,79Kr 0,87.-
Hele oppskriften veier1 405 totalt1 405 pr porsj59 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 vafler

Kjært barn har mange navn, så også med denne som lokalt blir kalt Raffelkaku.

Lag røren av melk, saup/kulturmelk, samlt, natron og mel. Øs røren i vaffeljernet og stek de pent gylne. Smør jernet med fett (du kan også smelte margarin å ha i røren). Bruk så lite mel i røren som mulig. Man kan også bruke sur rømme i stedet for saup.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13918)
Kategori: Vafler
Diett/allergi: Uten egg
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.