Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vaktel i Crème Fraiche saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkvaktler
3sssmør til bruning
2,5dlvann
2,5dlmelk
4stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tssalt
3dlCrème Fraiche

Saus

2sshvetemel utrørt i
1dlmelk, kald
Geitost
Solbærsirup
Sukkerkulør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Vaktel i Crème Fraiche saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier183,76654,83Kcal
Protein7,4826,65gram
Karbohydrat2,629,34gram
Kostfiber0,040,14gram
Fett15,9256,73gram
Mettet fett8,8031,36gram
Salt0,632,24gram
Pris på oppskriftenKr 7,43Kr 26,48Kroner
Hele oppskriften veier1 425 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk godt av fuglene med kjøkkenpapir og brun dem over svak varme med litt smør, gjerne i jerngryte. Når fuglene er pent brune over det hele har du i kokende vann og melk med støtte einerbær og Crème Fraiche. La det småkoke til vaktlene er møre og kjøttet begynner å løsne fra bena (ca 30 minutter).

Ta vaktlene opp og hold dem varme innpakket i aluminiumsfolie mens du lager sausen. Hell sjyen gjennom sil tilbake i gryten. Gni alt gjennom silen. Her er det mye fin smak. La sjyen koke opp og rør inn jevningen. Mens sausen koker noen minutter, setter du farge med litt sukkerkulør, og smak med noen skiver geitost eller en skvett solbærsirup. Server på fat med skogsopp eller champignon. Godt tilbehør er smørdampede grønne aspargesbønner, poteter og rognebærgelè.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Vaktelgården
(Intern: 19758)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.