Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vaktelrulader




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkvaktler
0,5tssalt
1krmpepper

Fyll:

75grsmør eller margarin
0,5ssestragon, hakket frisk
0,5sskjørvel, hakket frisk
0,5ssgressløk, finhakket
2sssmør
hønsebuljong eller vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Vaktelrulader med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier304,93440,01Kcal
Protein15,1821,90gram
Karbohydrat0,340,49gram
Kostfiber0,060,09gram
Fett26,9738,92gram
Mettet fett14,0620,29gram
Salt0,981,41gram
Pris på oppskriftenKr 14,77Kr 21,31Kroner
Hele oppskriften veier577 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta ut innmaten av fuglene. Skyll og tørk dem. Skjær løs benene så fuglene blir helt benfrie. Salt og pepre kjøttsiden.

Rør sammen matfettet med det kryddergrønne. Fordel blandingen på vaktelkjøttet.

Rull sammen vaktlene med skinnsiden ut. Fest eventuelt rullene med tannstikkere. Brun rullene i brunet matfett i en stekepanne. Etterstek ca 15 minutter under lokk.

Kok ut pannen med litt buljong eller vann. Server rullene med sjampinjongsaus, kokte pressede poteter, bønner og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8100)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.