Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Valloner-fasan




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkfasan
100grspekk
1dashsalt
1dashpepper
1tsstøtt enebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssmør
1stkløk
1kopp(er)buljong
0,5dlfløte

Crutonger:

100grfasanlever 1 stk
100grkalvelever
0,5tssalt
0,25tspepper
1ssløk, reven
1ssbrødrasp
1stkeggeplomme
1ssmadeira
loff
1dashsmør til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Valloner-fasan med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier184,26894,43Kcal
Protein13,6266,11gram
Karbohydrat0,864,17gram
Kostfiber0,190,92gram
Fett13,9167,52gram
Mettet fett3,8818,83gram
Alkohol0,11 %
Salt0,622,99gram
Pris på oppskriftenKr 12,49Kr 60,63Kroner
Hele oppskriften veier1 456 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og vask fasanen. Ta vare på leveren. Kok kraft på hals, krås og vingespisser.

Tørk fasanen og gni den med salt, pepper og støtt enebær. Legg en spekkskive inn under brystskinnet.

Brun fasanen pent på alle sider. Brun hakket løk samtidig. Hell buljong over og la fuglen surre til den er mør, ca 1 time.

Kok gryten ut med fløte. Smak sjyen til.

Crutonger:

Mal fasan- og kalvelever én gang. Arbeid inn krydder, løk, brødrasp og eggeplomme, samt madeira.

Stikk ut små, runde loffcrutonger. Rist dem lett på den ene siden. På den andre siden smøres leverposteien. Stek crutongene ved svak varme (leversiden ned) til de er gylne og leverposteien gjennomstekt.

Server fasanen med crutongene, potetmos og sjyen. Ekte sauerkraut (kjøpes på boks) blandet med små stykker eple smaker godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8044)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.