Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Valnøtt-saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grsmør
100grvalnøtter, grovhakket
1dlmelk
1kvist(er)persille
Ca 0,75tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Valnøtt-saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier417,78543,64Kcal
Protein7,309,50gram
Karbohydrat2,933,81gram
Kostfiber2,673,47gram
Fett41,2853,72gram
Mettet fett12,8316,70gram
Salt2,282,96gram
Pris på oppskriftenKr 8,33Kr 10,84Kroner
Hele oppskriften veier260 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kasserolle og tilsett grovhakkede valnøttkjerner. La dem surre over middels sterk varme til de er lysebrune, ca 5 minutter.

Finhakk persillen og tilsett den sammen med melk og salt. Kok opp mens det røres i sausen og trekk kasserollen fra platen.

Smak eventuelt til med mer salt. Server sausen varm over nykokt pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6034)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Nøttesaus.Nøttesaus.
Denne retten har 514,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 40,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.