Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vanilje is med MiniMax




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkegg
0,5dlsukker
1,5ssvaniljesukker
1boks(er)MiniMax Barnesondenæring
Dajm is
Bland ingrediensene til vaniljeis med 1 dlhakkede Dajm. Kjør i ismaskin.
Sjokolade is
Bland ingrediensene til vaniljeis med 2 ss kakao.Kjør i ismaskin.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Vanilje is med MiniMax med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier168,52620,7977,60Kcal
Protein5,4720,152,52gram
Karbohydrat21,7480,0910,01gram
Kostfiber0,050,180,02gram
Fett6,6224,393,05gram
Mettet fett2,288,401,05gram
Salt0,180,670,08gram
Pris på oppskriftenKr 6,57Kr 24,20Kr 3,03.-
Hele oppskriften veier368 totalt368 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 dl

Gir ca 8 dl ferdig is
Visp egg, sukker og vaniljesukker. Bland i MiniMax Barnesondenæringen. Start ismaskinen og hell i blandingen. La maskinen gå i ca 30 minutter.

Servering:
Isen er best når den serveres med en gang. Men den kan oppbevares i frysen i et par uker. Ta isen ut av fryseren 15-20 minutter før den skal serveres, da smaker den best!

Is-oppskriftene kan lages både med og uten ismaskin. Det går fortest med ismaskin.
Uten ismaskin trenger isen ca 6 timer i frysen før den er ferdig. Du må røre i isblandingen underveis for å få bort iskrystaller og for at isen ikke skal bli for hard.
Den blir litt hardere på denne måten enn is laget i ismaskin.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23881)
Kategori: Iskrem/sorbet
Diett/allergi: Energirik
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.