Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vaniljerand




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5plate(r)gelatin
2,5dlkremfløte
1sssukker
1pakkeMeierienes Vaniljesaus,
1boks(er)herm. frukt eller tilsvarende mengde friske eller frosne bær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Vaniljerand med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166,34331,99Kcal
Protein2,064,11gram
Karbohydrat13,7927,52gram
Kostfiber0,350,70gram
Fett11,3622,67gram
Mettet fett7,3814,73gram
Salt0,090,18gram
Pris på oppskriftenKr 3,58Kr 7,15Kroner
Hele oppskriften veier1 198 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gelantinen i bløt i kaldt vann. Visp kremfløten med sukker nesten helt stiv. Bland med vaniljesaus.
Hell vannet fra gelantinen og løs den opp ved svak varme. Rør den forsiktig inn i kremen. Hell fromasjen i randform og la den stivne i kjøleskap.
Hvelv vaniljeranden og fyll med fruktsalat eller bær. Pynt med litt vispet krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21364)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dronning Maud - pudding.Dronning Maud - pudding.
Denne retten har 288,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kronprinsessefromasj 1.Kronprinsessefromasj 1.
Denne retten har 355,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Crème Brûlée lett.Crème Brûlée lett.
Denne retten har 200,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Crème brûlée fra gourmeten.Crème brûlée fra gourmeten.
Denne retten har 275,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannacotta med gløggtyttebær.Pannacotta med gløggtyttebær.
Denne retten har 317,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Creme Brulee.Creme Brulee.
Denne retten har 284,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Byggrynskrem.Byggrynskrem.
Denne retten har 353,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panna cotta med gele.Panna cotta med gele.
Denne retten har 320,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panna Cotta med bringebærkrem.Panna Cotta med bringebærkrem.
Denne retten har 191,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Basilikumpannacotta på sjokoladebunn.Basilikumpannacotta på sjokoladebunn.
Denne retten har 330,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 298,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekrem med myntemarengstopp.Sjokoladekrem med myntemarengstopp.
Denne retten har 347,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med sviskefyll..Bløtkake med sviskefyll..
Denne retten har 237,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tilslørte julekaker-2.Tilslørte julekaker-2.
Denne retten har 264,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Is med julefrukt.Is med julefrukt.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.