Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vanilla coffee dessert with apples and almond macaroons



Vanilla coffee dessert with apples and almond macaroons oppskrift.
Fotograf: Nespresso
En fortryllende serie perfekt matchende konsistenser og smaker gjør denne vaniljekaffedesserten unik.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6kapselLivanto eller Decaffeinato Intenso Grand Cru
2stkdessertepler (150 g)
6stkAmaretti (mandelkjeks)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5stkgelatinplater
2ssmed flak av ristede mandler
4stkvaniljestenger, kutten på langs
100grbrunt sukker
150grpisket krem


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Vanilla coffee dessert with apples and almond macaroons med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier224,19322,72Kcal
Protein3,354,82gram
Karbohydrat26,0437,48gram
Kostfiber1,251,80gram
Fett11,5716,66gram
Mettet fett6,639,54gram
Salt0,050,08gram
Pris på oppskriftenKr 11,19Kr 16,11Kroner
Hele oppskriften veier576 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gelatinen i kaldt vann til den blir myk. Skrell og rens eplene og skjær dem opp i tolv biter.
Skjær opp vaniljestengene i halve lengder og skrap ut frøene. Plasser det brune rørsukkeret, vaniljefrøene og to av de oppskårne vaniljestengene i en 18 cm kasserolle. Tilbered de seks kapslene med Livanto eller Decaffeinato Intenso Grand Cru i espressoer (6 x 40 ml). Hell i 50 ml vann, kok opp og la sukkeret stivne (til karamell).
Tilsett deretter espressoene. Legg i eplebitene. Stekes ved svak varme i ti minutter. Tilsett den avrente gelatinen i blandingen og la den løse seg opp ved å røre forsiktig. Kjøl ned og sett i kjøleskap. Når gelatinen har satt seg, fjerner du eplebitene og vaniljestengene og skjærer geleen opp i små terninger. Skjær amarettoen i to og plasser halvdelene på hvert sitt fat.
Tilsett de små terningene, eplebitene og den halvpiskede kremen. Strø over med ristede mandelflak. Pynt med resten av den piskede kremen og de gjenværende vaniljestengene.
Hell eventuelt en espresso over retten for å få en jevnere og rikere kaffedessert.

Tilbehør
4 Espressokopper (4x 80 ml)

Mer info

Forfatter:
Kilde: Nespresso
(Intern: 31024)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Iced Coconut Coffee.Iced Coconut Coffee.
Denne retten har 290,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 63,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mokkamousse.Mokkamousse.
Denne retten har 194,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vanilla coffee dessert with apples and almond macaroons.Vanilla coffee dessert with apples and almond.
Denne retten har 224,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladetoddy.Sjokoladetoddy.
Denne retten har 150,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.