Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varm brødtallerken



Varm brødtallerken oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En porsjonspizza med grov deig, toppet med ostekrem, salat, soltørkede tomater og balsamicovinagrette. Passer ypperlig som forrett.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

2dlmelk
1pakkegjær
150grhvetemel
200grsammalt hvete, grov
1tssalt
1ssolivenolje

Ostekrem:

1pakkesnøfrisk naturell eller chevre uten skorpe
1kvist(er)frisk basilikum
0,5tssalt
Ca 0,5tskvernet sort pepper

Balsamicovinagrette:

8ssbalsamicoeddik
5ssgod olivenolje
2stkfinhakket sjalottløk
Ca 1dlfriske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)
salat (ruccola, mache, mm)
50grristede pinjekjerner
40grsoltørkede tomater
reker, sjøkreps eller kamskjell (kan sløyfes)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varm brødtallerken med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier269,93479,22Kcal
Protein8,1514,47gram
Karbohydrat25,5845,41gram
Kostfiber4,287,60gram
Fett14,0524,94gram
Mettet fett3,566,32gram
Salt1,302,31gram
Pris på oppskriftenKr 8,57Kr 15,21Kroner
Hele oppskriften veier1 065 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med deigen:
Varm opp melken til 37 ºC. Smuldre gjæren og rør den ut i den lunkne melken. Ha mel og salt i en bakebolle. Tilsett melkeblandingen og oljen. Elt deigen til en jevn og smidig deig. Dekk bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i ca. en halv time. Gjør klar fyllet mens deigen hever: Ost, basilikum, salt og pepper kjøres sammen i en foodprocessor til en myk krem. Balsamicoeddik, olivenolje, sjalottløk og friske urter blandes sammen til en vinaigrette (dressing). Skyll og evt kutt opp salaten. Rist pinjekjernene lett i en stekepanne.

Del deigen i seks deler. Kjevle dem tynt til bunnene er ca 10 – 12 cm i diameter. Stek bunnene midt i ovnen ved 250 ºC i 10 minutter til de er gyllenbrune.

Stek opp ferdigrensede reker, sjøkreps eller kamskjell. Smør kremen utover de stekte pizzabunnene. Fordel sjømaten. Pynt med litt salat, ristede pinjekjerner, soltørkede tomater og hell over balsamico vinaigretten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 28292)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Varm brødtallerken.Varm brødtallerken.
Denne retten har 269,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.