Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varm kongekrabbe med hvitløk. soya og vårløk



Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk oppskrift.
Fotograf: Audun Aagre
Skap et fargerikt og smaksfult måltid av kongekrabbe lekkert lagt opp med vårløk toppet med revet hvitløk, ingefær og reddik i en varm marinade av soya og lime.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grkongekrabbeben, kokt
20stkvårløk
6ssolivenolje
1tshvitløk
1tsingefær, frisk
1tsreddik
3sssoyasaus
1stklime
3tssesamolje
1feddhvitløk

Tilbehør

agurk
koriander, frisk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Sesam
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varm kongekrabbe med hvitløk. soya og vårløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier142,39273,17Kcal
Protein8,3115,94gram
Karbohydrat2,855,47gram
Kostfiber0,861,65gram
Fett10,6720,47gram
Mettet fett1,502,88gram
Salt1,893,62gram
Pris på oppskriftenKr 19,71Kr 37,81Kroner
Hele oppskriften veier767 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta kongekrabbekjøttet ut av beina.
Skjær krabbekjøttet i strimler og arranger strimlene side om side på et fat med kanter.
Vask vårløken, behold roten hvis den er fin. Skjær vårløken i to eller tre strimler på langs.
Gi vårløkstrimlene en rask varmebehandling i olje i stekepanne. Fordel så vårløk mellom strimlene av kongekrabbe.
Pynt det hele med revet hvitløk, revet ingefær, og revet reddik. Bland sammen soyasaus og presset lime. Fordel blandingen over krabben og vårløken.
Varm opp olivenolje, sesamolje og et fedd finhakket hvitløk til det begynner å ryke.
Hell blandingen over krabbeanretningen.
Pynt med agurk og koriander. Serveres med en gang.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29261)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kongekrabbe på terte av jordskokk.Kongekrabbe på terte av jordskokk.
Denne retten har 197,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk.Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk.
Denne retten har 142,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.