Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varm kornfrokost




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8dlvann
5dlhavregryn
0,5tsvanilje
0,25tskardemomme
Ca 3,5sshel hvete
1tssoyamargarin
0,25tshavsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varm kornfrokost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,89187,44Kcal
Protein2,595,40gram
Karbohydrat13,9129,01gram
Kostfiber2,455,11gram
Fett2,114,40gram
Mettet fett0,330,69gram
Salt0,100,21gram
Pris på oppskriftenKr 0,40Kr 0,83Kroner
Hele oppskriften veier1 043 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp havren under lokk i 5 minutter eller til det putrer. Senk varmen, og fjern lokket. Rør rundt med små mellomrom. Ha så i vanilje, kardemomme, margarin og salt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6036)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Havregryn som overnattingsgjester.Havregryn som overnattingsgjester.
Denne retten har 152,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.