Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varm krabbe i paiskall




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grhvetemel (2 dl)
100grsmør eller margarin
0,5dlvann

Fyll:

1boks(er)krabbe, 200 g
2stkegg
2dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
2ssdill, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varm krabbe i paiskall med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier284,22565,65Kcal
Protein9,8619,62gram
Karbohydrat11,7323,35gram
Kostfiber0,561,11gram
Fett21,8643,51gram
Mettet fett13,4126,69gram
Salt0,691,38gram
Pris på oppskriftenKr 8,28Kr 16,48Kroner
Hele oppskriften veier796 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk smør og mel til paideigen, eller smuldre smør og mel, tilsett vann, og arbeid deigen raskt sammen. Legg den til avkjøling ca 1 time.

Kjevle ut deigen og kle bunn og sider i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel, sett formen i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter.

Sil krabben og rens krabbekjøtt. Pisk egg og fløte sammen med krydderet, tilsett krabbe og dill. Fyll paiskallet med blandingen.

Sett paien i ovnen ved 200 C i 25 minutter til fyllet er stivnet.

Server lunken pariserloff og smør til. Grønnsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7779)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med skalldyr.Pai med skalldyr.
Denne retten har 193,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.