Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varm rett med rogn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgfrisk rogn.
50grsmør.
2stkegg.
1dlkremfløte.
Pepper og salt.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varm rett med rogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier216,33410,96Kcal
Protein16,8031,91gram
Karbohydrat1,442,74gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett15,9330,26gram
Mettet fett8,1215,43gram
Salt0,290,55gram
Pris på oppskriftenKr 12,58Kr 23,90Kroner
Hele oppskriften veier760 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rognen kokes forsiktig i lettsaltet vann i 10 minutter.
Alle hinner fjernes omhyggeligt.
Rognen røres med smøret, salt og pepper.
De to eggehviter piskes stive og vendes forsiktig i.
Rognmassen helles i en velsmurt form.
Den settes i ovnen ved 200 C i 30 minutter.
Smaker fint til en blandet salat og grovt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21647)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portvinsvinaigrette.Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portv.
Denne retten har 197,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.