Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varm sjokoladesuffle



Varm sjokoladesuffle oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Sufflé er en luftig matrett basert på blant annet stivpiskede eggehviter som gjør at den heves på sin karakteristiske måte. Denne suffléen er med sjokolade og smaker himmelsk til dessert.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grmørk sjokolade, 52 % kakao
3dlhelmelk
25grsmør
4stkegg , delt i plomme og hvite
1ssmaisstivelse (maizena)
4sssukker
1tsvaniljesukker
100grsjokoladedråper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varm sjokoladesuffle med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier247,84342,75Kcal
Protein6,118,45gram
Karbohydrat25,3735,09gram
Kostfiber1,021,41gram
Fett13,3218,42gram
Mettet fett7,3110,11gram
Salt0,180,25gram
Pris på oppskriftenKr 4,79Kr 6,62Kroner
Hele oppskriften veier830 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør seks porsjonssuffléformer eller en stor suffléform som rommer ca 8 dl. Finhakk sjokoladen. Varm melk og smør i en kjele til det nesten koker.
Pisk sammen egg, maisennamel, sukker og vaniljesukker i en bolle. Tilsett litt av den varme melken under omrøring.
Hell alt tilbake i kjelen og varm forsiktig blandingen under konstant omrøring til den begynner å tykne. Tilsett finhakket sjokolade og rør til den smelter. Ta gryten av varmen.
Stivpisk eggehvitene og vend halvparten av eggehviten inn i sjokoladeblandingen. Vend inn resten av eggehviten og halve mengden sjokoladedråper.
Ha røren i formene/formen og dryss sjokoladedråpene på toppen. Stek suffléne ved 180 °C i ca 20 minutter for porsjonsformene og 40–45 minutter i stor form (Suffléten skal ikke være helt stekt i midten).

Serveres rett fra ovnen med bringebærcoulis, vaniljeis eller vaniljekesam.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30550)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokolademousseterte 2.Sjokolademousseterte 2.
Denne retten har 282,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.Sjokoladeterte 3.
Denne retten har 407,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse med appelsinsalat.Sjokolademousse med appelsinsalat.
Denne retten har 230,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai 3.Sjokoladepai 3.
Denne retten har 433,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant varm.Sjokoladefondant varm.
Denne retten har 432,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ekte sjokolade fondant.Ekte sjokolade fondant.
Denne retten har 397,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokoladekrem og bringebær i glass.Hvit sjokoladekrem og bringebær i glass.
Denne retten har 249,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant med blåbærsorbet.Sjokoladefondant med blåbærsorbet.
Denne retten har 350,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mokkamousse 2.Mokkamousse 2.
Denne retten har 313,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokolademousse med solbærsaus.Hvit sjokolademousse med solbærsaus.
Denne retten har 311,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melkesjokolademousse.Melkesjokolademousse.
Denne retten har 436,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant 2.Sjokoladefondant 2.
Denne retten har 373,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladesufflé 2.Sjokoladesufflé 2.
Denne retten har 325,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 6.Sjokolademousse 6.
Denne retten har 376,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rå sjokoladepai.Rå sjokoladepai.
Denne retten har 480,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.