Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varmicelli med sitron




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grvermicelli, tørket
2stksitron, saften
50grsmør
2dlpanna da cucina eller matfløte
125grparmesan, nyrevet
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varmicelli med sitron med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier247,54633,83Kcal
Protein5,1513,19gram
Karbohydrat30,6278,40gram
Kostfiber0,210,54gram
Fett11,5629,60gram
Mettet fett7,2618,59gram
Salt0,390,99gram
Pris på oppskriftenKr 8,47Kr 21,69Kroner
Hele oppskriften veier1 024 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pastaen i saltet, kokende vann etter anvisningen på pakken.

I mellomtiden har du sitronsaften i en melomstor kjele. Tilsett smør og fløte og smak til med salt og pepper.

Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i ca 5 minutter til sausen er kokt litt inn. Rør av og til.

Slå vannet av pastaen og ha den tilbake i kjelen. Tilsett revet parmesan, smak til sausen og hell den over pastaen. Bland raskt over middels varme til pastaen er dekket av saus. Ha den i fire oppvarmede skåler og server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7677)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.