Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varmicelli-pudding




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
115grvermicelli, fin
1,2litervann
0,5tssafran
1sssukker
1sskokos
mandelflak, hakkede pistasiemandler og sukker til pynt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Varmicelli-pudding med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38,17127,90Kcal
Protein0,050,17gram
Karbohydrat8,8829,76gram
Kostfiber0,100,34gram
Fett0,250,84gram
Mettet fett0,210,70gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 2,85Kr 9,55Kroner
Hele oppskriften veier1 340 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Knus varmicellien med hendene og ha den i en kjele. Ha på vann, tilsett safran og la det koke opp. Kok i 5 minutter.

Rør i sukker og la det koke til vannet er så å si fordampet. Ha varmicellien over i en sil om nødvendig, slik at alt vann renner av.

Ha varmicellien over i en bolle og pynt med kokos, mandelflak, hakkede pistasiemandler og grovt sukker.

Varmicelli fåes i asiatiske butikker som seviyan.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8737)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.