Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varmrøkt brisling med kremet vårløk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 550grfine brislinger fra røykeovnen eller samme mengde varmrøkt makrell
Ca 7stkvårløk
0,5literkremfløte/matfløte
salt og pepper
Ca 5stkrensede og hakkede tomater
1dashsmør/olivenolje
1dashhvitvinseddik
ørlite sukker
frisk dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Varmrøkt brisling med kremet vårløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier211,76904,51Kcal
Protein7,2530,97gram
Karbohydrat1,888,03gram
Kostfiber0,592,52gram
Fett19,3482,61gram
Mettet fett9,1439,04gram
Salt0,682,90gram
Pris på oppskriftenKr 6,95Kr 29,69Kroner
Hele oppskriften veier1 709 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Oslofjorden var tidligere "stinn" av brisling. Så heldige er vi ikke lenger, men den lille smaksbomben er lett å få tak i. Denne oppskriften er spesielt fin for deg med egen røykeovn. Retten her smaker også herlig med varmrøkt makrell istedenfor brisling.

Slik gjør du:
Vask vårløk og skjær i 2 cm biter. Ha kremfløte i en kjele og la den koke godt inn (reduseres).
Tilsett vårløken og la den koke raskt. Smakes godt til. Varm opp smør/olje med en eddikskvett. Tilsett tomathakket rett før servering og la det bli skikkelig gjennomvarmt. Smak til med sukker, salt og pepper.
Legg retten opp på varme tallerkener. Ha rykvarme nypoteter og/eller godt bakverk til. Velbekomme…

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17630)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.