Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varmrøkt gjedde




Ingredienser

gjedde


Annonse


Fremgangsmåte:

Vi har tatt utgangspunkt i at det skjer på tur! Tilberedelsen starter med å lage et bål som ryker mer enn det brenner.

Røyken må komme fra løvved eller einer. Det beste er å legge friske bjørkekvister over en stor glohaug. Når kvistene ryker skikkelig, legges gjeddefiletene oppå.

Når fiskekjøttet virker gjennomstekt, er prosessen ferdig. Smaken er like raffinert som den er spesiell, og selv de største skeptikere til gjedde som matfisk ver om ekstra porsjon.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11818)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.