Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varmrøkt pigghå




Ingredienser

Pigghå i skiver

Server med:
Eggerøre
Rømme
Flatbrød


Annonse


Fremgangsmåte:

Pigghåen hører ikke til de fiskeartene som det blir spist mest av, men det kommer ikke av at den ikke har et velsmakende kjøtt. Best passer den kanskje som varmrøkt og kan da minne mye om røkt ål. Fisken skjæres i passende skiver og legges i en røkeovn i en 15-20 minutter.

De ferdige stykkene serveres sammen med eggerøre, rømme og flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2966)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.