Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Varmrøkt sik med potetsalat




Ingredienser

nyrøkt, varm sik
250 g kokte kalde poteter
2 dl créme fraîche
1 dl majones
1 ts sennep
3 ss finhakket gressløk
salt
pepper
sukker


Annonse


Fremgangsmåte:

Kok potetene med skallet på. Skrell dem mens de er varme, og avkjøl. Bland dressingen, og smak den til etter smak. Skjær potetene i skiver, og bland forsiktig inn dressingen. Smaken vinner seg etter tid.

Bruk helst nyrøkt, varm sik. Rens den røkte fisken for skinn og bein. Prøv å beholde filetene mest mulig hele, for synsinntrykkets skyld.

Anrett med potetsalat, tynne skiver rå løk, hakket persille og godt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11965)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.