Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vassgraut fra Hedmark




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Vassgraut ble kokt av vatn, salt og hemmjøl (bygg- eller havre). Rester ble servert kalde med sur mjølk eller varm, søt mjølk.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18011)
Kategori: Grøt
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Semulegrøt 2.Semulegrøt 2.
Denne retten har 85,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.