Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Vegetar gulash

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3880 lesere! 3880 lesere

Ingredienser

Porsjoner
20stktomater, modne delt i 4
1stkløk finhakket
1feddhvitløk, presset
2stkgulrøtter i terninger
3stkcourgetter i terninger
2ssolivenolje
1tspaprika
1knivsoddmuskat
1ssfrisk persille hakket
1sstomat pure
225grhvite kidney bønner, kokte
225grkokte røde kidney bønner
1,25dlfiltrert vann
1tsbuljongpulver grønnsak
Persille til pynt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Vegetar gulash er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Candida
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Surr løk, hvitløk, gulrot og courgettes i en panne med olje i 5 minutter. Rør inn paprika, muskat, persille og tomatpure. Ha så i tomater, bønner, vann og buljong. Rør og kok ved svak varme i 10 minutter. Serveres varm.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 33,31351,1517,6 %
Fett: 0,798,33 gr11,9 %Fett21,34 %
Protein: 1,5716,55 gr33,1 %Protein18,85 %
Karbo: 4,0843,01 gr14,3 %Karbo48,99 %
Fiber: 1,8018,98 gr63,3 %Fiber10,8 %
Mettet fett: 0,090,95 gr4,7 %
Salt: 0,353,68 gr73,6 %
Hele oppskriften veier 4216,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,12 .-
Pris 4 porsjonerKr. 131,56 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 32,89.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8747



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser