Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Vegetar gulash

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3874 lesere! 3874 lesere

Ingredienser

Porsjoner
20stktomater, modne delt i 4
1stkløk finhakket
1feddhvitløk, presset
2stkgulrøtter i terninger
3stkcourgetter i terninger
2ssolivenolje
1tspaprika
1knivsoddmuskat
1ssfrisk persille hakket
1sstomat pure
225grhvite kidney bønner, kokte
225grkokte røde kidney bønner
1,25dlfiltrert vann
1tsbuljongpulver grønnsak
Persille til pynt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Candida
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Surr løk, hvitløk, gulrot og courgettes i en panne med olje i 5 minutter. Rør inn paprika, muskat, persille og tomatpure. Ha så i tomater, bønner, vann og buljong. Rør og kok ved svak varme i 10 minutter. Serveres varm.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 33,31351,1517,6 %
Fett: 0,798,33 gr11,9 %Fett21,34 %
Protein: 1,5716,55 gr33,1 %Protein18,85 %
Karbo: 4,0843,01 gr14,3 %Karbo48,99 %
Fiber: 1,8018,98 gr63,3 %Fiber10,8 %
Mettet fett: 0,090,95 gr4,7 %
Salt: 0,353,68 gr73,6 %
Hele oppskriften veier 4216,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,12 .-
Pris 4 porsjonerKr. 131,56 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 32,89.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8747



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser