Vegetar gulash

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
20stktomater, modne delt i 4
1stkløk finhakket
1feddhvitløk, presset
2stkgulrøtter i terninger
3stkcourgetter i terninger
2ssolivenolje
1tspaprika
1knivsoddmuskat
1ssfrisk persille hakket
1sstomat pure
225grhvite kidney bønner, kokte
225grkokte røde kidney bønner
1,25dlfiltrert vann
1tsbuljongpulver grønnsak
Persille til pynt

Fremgangsmåte:

Surr løk, hvitløk, gulrot og courgettes i en panne med olje i 5 minutter. Rør inn paprika, muskat, persille og tomatpure. Ha så i tomater, bønner, vann og buljong. Rør og kok ved svak varme i 10 minutter. Serveres varm.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 33,31 Kcal
Protein 1,57 g
Fett 0,79 g
Karbo 4,08 g
Pris 3,12.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 4130 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8747)

Ekstra info

Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Candida
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!