Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Vegetar gulash

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,12 Kcal: 32,51 Fett: 0,79 gr Protein: 1,57 gr Karbo: 4,10 gr
Mettet fett: 0,09 gr Kostfiber: 1,80 gr Salt av natrium: 0,35 gr
Oppskriften har hatt 3810 lesere! 3810 lesere

Ingredienser

Porsjoner
20stktomater, modne delt i 4
1stkløk finhakket
1feddhvitløk, presset
2stkgulrøtter i terninger
3stkcourgetter i terninger
2ssolivenolje
1tspaprika
1knivsoddmuskat
1ssfrisk persille hakket
1sstomat pure
225grhvite kidney bønner, kokte
225grkokte røde kidney bønner
1,25dlfiltrert vann
1tsbuljongpulver grønnsak
Persille til pynt
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater48,99 prosent
Protein18,85 prosent
Fett21,34 prosent
Kostfiber10,8 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 131,56

Pris pr porsjon

Kr 32,89
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Candida
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Surr løk, hvitløk, gulrot og courgettes i en panne med olje i 5 minutter. Rør inn paprika, muskat, persille og tomatpure. Ha så i tomater, bønner, vann og buljong. Rør og kok ved svak varme i 10 minutter. Serveres varm.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8747



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen