Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vegetar vårruller



Vegetar vårruller oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
En vegetar vårrull som smaker godt. Det kan jo selvsagt varieres på innholdet, men vi bruker gjerne det vi har i kjøleskapet.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2ssvegetabilsk olje
1ssfrisk ingefær, hakket
2feddhvitløk, knust
250grløk i skiver
2stang(stenger)selleri, liten størrelse, skrelt og fint strimlet
300grfint strimlet gulrot
200grfint strimlet squash
300grfint strimlet grønn paprika
250grhodekål, fint strimlet
0,25tshvit pepper
0,5tssesam frø
18stkark Vårrulldeig, stor størrelse
2stkkuber Vegetabilsk Buljong, smuldret
olje til fritering
100gr(frityrolje, mengden som tas opp av rullene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri
Sesam
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Vegetar vårruller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier121,252 086,41115,91Kcal
Protein1,9233,041,84gram
Karbohydrat9,86169,679,43gram
Kostfiber2,1036,142,01gram
Fett7,77133,707,43gram
Mettet fett1,9834,071,89gram
Salt0,396,750,38gram
Pris på oppskriftenKr 3,21Kr 55,24Kr 3,07.-
Hele oppskriften veier1 721 totalt1 721 pr porsj96 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 ruller

Varm vegetabilsk olje i en stor panne, tilsett og stek ingefær og hvitløk til de lukter, så har du i løken og steker til det er mykt.

Legg i selleri, gulrot, squash, grønn paprika og kål. Rør i noen minutter eller til grønnsakene er nesten møre, ha deretter i buljongterninger, hvit pepper og sesamolje. Rør godt. Fjern fra varmen og legg blandingen på en tallerken til den er avkjølt til romtemperatur.

Skjær hvert ark fra sentrum i 2 trekanter. Tilsett 2 spiseskjeer av grønnsaksblandingen på hvert ark, børst endene med egg, brett kantene og rull nøye så de kan lukkes. Gjenta det samme med resten av arkene.

Friter disse noen minutter til de er gyllenbrune.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31733)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fritert
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Philipinene

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vårrull med friterte grønnsaker.Vårrull med friterte grønnsaker.
Denne retten har 181,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vegetar vårruller.Vegetar vårruller.
Denne retten har 121,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vårruller 2.Vårruller 2.
Denne retten har 130,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vårruller med grønnsaksfyll.Vårruller med grønnsaksfyll.
Denne retten har 174,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Harumaki springroll-japansk vårrull.Harumaki springroll-japansk vårrull.
Denne retten har 181,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.