Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vegetarisk risotto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5dlnaturris
1bit(er)gulrot (ca 1 ms strimla)
1sspurre
1ssmaiskorn, hermetisk
1tstomatpuré
Ca 0,75tsbasilikum


Annonse


Næringsdeklarasjon for Vegetarisk risotto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171,27172,21Kcal
Protein4,254,27gram
Karbohydrat33,8634,05gram
Kostfiber3,253,27gram
Fett1,371,38gram
Mettet fett0,050,05gram
Salt0,160,16gram
Pris på oppskriftenKr 4,44Kr 4,46Kroner
Hele oppskriften veier101 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1 Kok risen.
2 Vask, reins og findel gulrot og purre.
3 Bland inn gulrot og purre i risen når det er 10 minutt igjen av koketida. La det koke ferdig.
4 Tilset maiskorn, tomatpuré og basilikum. Bland og smak til. Tilset meir basilikum om det trengst.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1168)
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paella Valenciana.Paella Valenciana.
Denne retten har 163,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karri gryte fra Brasil.Karri gryte fra Brasil.
Denne retten har 215,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.