Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Venetianske vafler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grmalte skåldede mandler
150grsmør
150grmelis
3barneskjefløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Venetianske vafler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier564,572 743,81Kcal
Protein6,9133,58gram
Karbohydrat32,96160,19gram
Kostfiber3,0614,87gram
Fett44,33215,44gram
Mettet fett19,4494,48gram
Salt0,422,04gram
Pris på oppskriftenKr 6,43Kr 31,25Kroner
Hele oppskriften veier486 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Disse kakene må håndteres med den største forsiktighet, de er flortynne og brekker veldig lett.

Ingrediensene røres sammen i en kasserolle og varmes forsiktig opp over middels varme til de smeltes sammen. Må ikke koke!

Tas av platen og settes på bakepapir i teskjestore klatter med god avstand imellom.

Stekes ved 160 C midt i vonen til de er lyst gylne, ca 5 minutter.

Oppbevares i boks under lokk. Det kan være lurt å legge ark med bakepapir mellom lagene i boksen for å beskytte dem bedre mot skader.

Vanskelig å angi eksakt antall, men det er nok til å fylle en middels stor kakeboks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13329)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Vafler
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.