Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Veneziansk brisling




Ingredienser

fersk brisling
hvetemel blandet med salt og pepper
2 ss olivenolje
2 ss smør
4 løk
risvin
vineddik


Annonse


Fremgangsmåte:

Kutt av hodene på brislingen. Skyll og tørk fisken og ha den i melblandingen. Rull dem rundt til de er godt melet. Ha dem i stekepannen som er rykende varm med en blanding av olje og smør. La hver brisling steke i ca 2 minutter.

Finsnitt løken og legg den i olje i en gryte og surr til den blir mør og blank. Legg brisling og løk på fat, og avkjøl i kjøleskap i ca 1 døgn. Smak til blandingen av vineddik og risvin med salt og pepper.

Serveres med brød og svarte oliven.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11835)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sprøstekt brisling med paprikasalat.Sprøstekt brisling med paprikasalat.
Denne retten har 247,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.