Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Venezianske kanapéer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12skive(r)hvitt, fast brød
5sssmør eller margarin
2sshvetemel
1,3dlmelk
9stksopp, hakket
6ssrevet parmesan ost
2tsansjospostei
0,25tssalt
0,1tssvart pepper
grønne og modne oliven i skiver
rød og grønn paprika i strimler
opprullet ansjosfileter til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Venezianske kanapéer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier260,05222,03Kcal
Protein7,646,52gram
Karbohydrat26,9423,00gram
Kostfiber1,691,44gram
Fett13,1511,23gram
Mettet fett8,006,83gram
Salt0,910,78gram
Pris på oppskriftenKr 6,50Kr 5,55Kroner
Hele oppskriften veier1 025 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 180 C og skjær sirkler ut av brødskivene med en diameter på 5 cm.

Smelt 3 ss smør i en liten kjele og pensle begge sider av brødene med fettet. Bak brødsirklene på usmurt plate i 5-6 minutter på hver side, til de er gyllne.

Avkjøl helt og skru ovnen på 220 C.

Smelt resten av smøret, 2 ss, i en liten kjele og rør inn melet. Kok under omrøring på middels varme eller til sausen tykner og bobler. Sausen blir meget tykk.

Legg soppen i en stor bolle og rør inn sausen, 3 ss ost, ansjospostei, salt og svart pepper til alt er godt blandet.

Spre en full teskje av soppblandingen over toppen av hver skive ristet brød og legg dem på en usmurt bakeplate. Dryss resten av osten, 3 ss, over kanapéene, jevnt fordelt og pynt med olivenskiver og paprikastrimler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12712)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Champignonhatter (Tapas).Champignonhatter (Tapas).
Denne retten har 121,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinerte sjampinjonger.Gratinerte sjampinjonger.
Denne retten har 203,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.