Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Verdens beste glutenfri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grMargarin
150grsukker
5stkeggeplommer
4ssmelk
175grglutenfritt fin mel
1tsbakepulver
1tsvaniljesukker

marengs

5stkeggehviter
200grsukker
100grhakkede mandler

fyll

1pakkeferdig vaniljekrem
3dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Verdens beste glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier293,835 576,89348,56Kcal
Protein4,2480,485,03gram
Karbohydrat31,48597,4937,34gram
Kostfiber1,1822,401,40gram
Fett16,51313,3619,58gram
Mettet fett6,25118,637,41gram
Salt0,366,790,42gram
Pris på oppskriftenKr 4,22Kr 80,10Kr 5,01.-
Hele oppskriften veier1 898 totalt1 898 pr porsj119 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Rør smør og sukker lett og luftig.Tilsett eggeplommene,mel,bakepulver,vaniljesukker og melk.Kle en langpanne med bakepapir og fordel deigen i et jevnt lag utover.Pisk eggehvitene til stivt skum med sukker og bre det utover deigen i langpannen.Dryss over mandlene.¨Stek kaken ved ca.175 grader til marengsen er gyllen ca.25 min.avkjøl kaken litt i langpannen før den trekkes over på rist.Kaken skal ikke hvelves.Vaniljekremen blandes forsiktig med stivpisket krem.Del kaken i to deler,legg kremen på den ene delen og legg den andre delen av kaken over.KJEMPEGOD

Spesielle egenskaper
Glutenfri

Kilde: Marianne

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 954)
Kategori: Langpannekake
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.