Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villand med bringebær og grønnsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkvillender
300grblandede grønnsaker
1tssalt
2krmpepper
50grsmør eller margarin
125grfriske eller frosne usukrede bringebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Villand med bringebær og grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier354,853 622,49Kcal
Protein11,64118,83gram
Karbohydrat0,616,23gram
Kostfiber0,333,37gram
Fett33,91346,17gram
Mettet fett10,08102,90gram
Salt0,353,58gram
Pris på oppskriftenKr 13,67Kr 139,55Kroner
Hele oppskriften veier4 083 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten på fuglene. Skyll og tørk godt.

Rens og skyll grønnsakene. Skjæres i 1 cm store terninger. Legg alt i en kjele med vann og tilsett litt matfett. Kok forsiktig under lokk i ca 2 minutter. Salt og pepre.

Gni endene inn med salt og pepper. Fyll dem med grønnsaksblandingen. Sy sammen åpningen på fuglene. Bind dem eventuelt opp.

Brunes rundt det hele i matfett i en stekegryte. Spe av og til med vann. Stekes 45-60 minutter avhengig av fuglenes alder.

Sil sjyen. Legg fuglene tilbake i gryten og la dem eventuelt steke en liten stund til.

Passér halvparten av bringebærene gjennom en sil til en kjernefri puré. Ta endene opp av gryten. Åpne dem og ta ut grønnsakene. Hell eventuelt kraft i gryten.

Bland bringebærpureen med sjyen. Skjær løs brystkjøttet og lårkjøttet fra endene. Fordel kjøtt og grønnsaker fra fyllet på varme tallerkener. Hell over bringebærsaus. Strø over resten av bringebærene.

Server med stekte eller friterte poteter og salt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7997)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andeconfit.Andeconfit.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.