Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villand med mangosaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkvillender
1sssoya
2krmpepper

Mangosaus:

2stkmodne mango, ca 750 g
4ssandefett + smør
2feddhvitløk
1sskarri
1dlsherry, tørr
1tsbrunt sukker
3sssitronsaft
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Villand med mangosaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier351,993 714,20Kcal
Protein11,30119,24gram
Karbohydrat1,6317,20gram
Kostfiber0,252,64gram
Fett33,09349,17gram
Mettet fett9,54100,67gram
Alkohol0,28 %
Salt0,242,58gram
Pris på oppskriftenKr 13,97Kr 147,41Kroner
Hele oppskriften veier4 221 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta innmaten ut av fuglene, skyll og tørk godt. Skjær løs brystkjøttet. Kok skroget i buljong.

Skrell mangoen i skjær dem i tynne båter. Legg 12 båter til side. Kjør resten av fruktkjøttet til puré i en kjøkkenmaskin.

Skjær skinnet på fuglene i ruter med en kniv. Pensle kjøttet med soya. Krydre med pepper.

Stek fileten med skinnsiden ned i en stekepanne i ca 12-15 minutter. Snu filetene og stek dem ca 10 minutter. Pakk filetene inn i folie.

Hell fettet i en kjele. Tilsett presset hvitløk og karri under omrøring. Tilsett mangopuré, sherry, sukker og sjy fra filetene i aluminiumspakken.

Kok opp sausen. Smak til med salt og pepper.

Skjær brystene i fine skiver. Legg dem på varme tallerkener.

Fres mangobåtene lett i litt matfett. Fordel dem over kjøttet. Hell på litt av sausen og server resten ved siden av sammen med kokte eller stekte poteter og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7998)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.